17.8.14

Intervencions del Fòrum Ciutats Creactives.


Autors: Sawe, Aryz, Mëgan, Lluc Queralt, Fátima, Sr.Tartera. (Fòrum Ciutats Creactives)

Comisari: Justo Heras
 
Tècnica: Spray a traç lliure i cartellisme.

Localització: Plaça de l'Oli

Any de creació: 2011

Estat de conservació: En general bo




Ja fa tres anys que es va celebrar Ciutats Creactives a Tarragona, un esdeveniment a mig camí entre un festival d'art urbà i un fòrum d'idees en el qual es van portar a terme quatre jornades intensives de tallers, xerrades, debats, presentació de projectes, actuacions i convivències. 

Aquest esdeveniment va reunir a col·lectius i pensadors que proposaven solucions creatives a grans reptes contemporanis per aconseguir una ciutat més sostenible i viva.

Es van posar a prova les possibilitats dels ciutadans de transformar els seus espais públics, amb intervencions que van reactivar tres solars del Casc Antic de la ciutat. A dos de ells si van dur a terme intervencions murals i al tercer un hort urbà (l'actual Hort del Circ).

El Fòrum Ciutats Creactives s'enmarca dins de les trobades de la Xarxa Internacional de AACC (Arquitecturas Colectivas).


Podeu veure aquí la notícia de MTN Colors sobre els murals, i aquí l'entrada del blog de Caldo de Cultivo.



Actualment dels murals només es conserven els que es troben a la Plaça de l'Oli, ja que els murs de Sawe y Aryz a la Rambla Vella es van tapar al 2012. Tot i així, els podeu veure a l'àlbum de flickr de Ciutats Creactives.




Mëgan i Lluc Queralt
Mëgan i Lluc Queralt

Sr.Tartera i Fátima


Lluc Queralt